Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2014 10:27 - ИЗГРАЖДАНЕ НА АУДИТОРИЯ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ
Автор: yordanplamenov Категория: Бизнес   
Прочетен: 616 Коментари: 0 Гласове:
1




ИЗГРАЖДАНЕ НА АУДИТОРИЯ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ


          Това е с кратка статия за "малките" , които искат да ангажират публика чрез социалните мрежи и да получат най-добър резултат за парите си.  И по-важното, ще се запознаем как да набирате огромен потенциал на онлайн ангажирана публика.


            Когато става въпрос за успешна кампания в социалните медии, тя може да се окаже "мисията невъзможна" за един малък бизнес. По-долу съм разгледал някой от най-добрите практики за изграждане и запазване на публика в социалните мрежи.


            Не всяка надежда е загубена за малкия бизнес, който просто няма ресурсите за една сериозна он-лайн кампания, ключът трябва да бъде качеството пред количеството. Ако не може да се конкурирате на платено ниво, тогава трябва да се съсредоточите върху изграждане на правилна аудитория.

Но с повечето социални платформи , въвеждащи реклама ( както Instagram и Pinterest) , и Facebook рекламата става все по - важна за вашата фен страница.

Добавете линкове във вашия леб сайт към страниците ви във Facebook и Twitter, добавете ги към вашите визитни картички и електронни подписи, както и към всички ваши рекламни материали. За бизнес, който не насърчава чрез платени канали, това е от особено голямо значение.


            Не всеки бизнес има нужда от присъствие във всяка социална платформа. Някои фирми ще процъфтяват на визуално богати сайтове като Pinterest , Instagram и YouTube,  докато други може да имат по-голям успех с 140 -знаковия формат на Twitter (въпреки , че е важно да се отбележи , че визуалните постове обикновено работят по-добре , отколкото само текстовите, независимо от платформата).
            Facebook наскоро разхлаби своите правила за провеждане на конкурси на сайта , което е чудесна новина за малкия бизнес , които преди не можеше да си позволи цената на една сложна лотария.


            Как  сте изградили вашата аудитория в социалните медии ? Може да споделите в коментарите .




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yordanplamenov
Категория: Бизнес
Прочетен: 30191
Постинги: 24
Коментари: 5
Гласове: 24
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930